2020

Wolfcon

Photo ops, panels, signing sessions and meet & greets with your favourite Teen Wolf actors

2020

Wolfcon

Photo ops, panels, signing sessions and meet & greets with your favourite Teen Wolf actors

Wolfcon Social media promo

Ben je fan van TeenWolf en wil je de acteurs graag in het echt ontmoeten in Amsterdam op 28 en 29 Juli 2018 en ben je zelf bekend op social media doordat je b.v een bekende vlogger, zanger, acteur of youtuber bent , dan is het mogelijk om een samenwerking met ons aan te gaan. Wil je hier graag meer Continue Reading

Onze webshop

Account aanmaken

Om iets te kunnen kopen in onze webshop, dien je eerst een account aan te maken door op “registreren” te klikken bovenaan op onze site. Als je account is goedgekeurd, heb je toegang tot onze webshop via “shop” in het menu. Je kunt dan een product in je winkelwagentje leggen en dit product kopen.

Belangrijke informatie voorraad

We werken met verschillende voorraden in onze webshop. Van elke pas zijn er verschillende hoeveelheden en het kopen van een pas in termijnen is ook maar beperkt mogelijk.
Het kan dus zijn dat een product tijdelijk of in zijn geheel is uitverkocht. Als er nieuwe producten beschikbaar komen laten we dit vanzelf weten, als ze helemaal uitverkocht zijn laten we dit ook vanzelf weten.

Zorg dat als je graag een pas wilt je er op tijd bij bent, want op is op.
Mailtjes en vragen via twitter over voorraden worden niet beantwoord.

Passen

Je kunt een pas kopen voor WolfCon als je 12 jaar of ouder bent.
Uiteraard heb je toestemming van je ouders nodig als je minderjarig bent.
Onder de 18 heb je te allen tijde een deelname formulier nodig tijdens de registratie. Dit formulier moet worden ingevuld door een ouder of voogd.
Zonder deelname formulier kom je er niet in. Dit deelname formulier dien je mee te nemen, samen met je e-tickets en je ID, naar de conventie en bij registratie te overhandigen.
Deze deelname formulieren zullen beschikbaar worden gesteld op onze site.
Ben je onder de 16 dan moet er een volwassenen met je mee naar de conventie.
Lees eerst al onze regels, FAQ en algemene voorwaarden goed door voordat je een pas koopt. Bij betaling van je pas moet je aanvinken dat je deze hebt doorgelezen. We gaan er dan ook vanuit dat je dat dan ook hebt gedaan.
Als je een pas koopt, zorg dan dat je de juiste pas selecteert en vul de gegevens in exact zoals ze op jouw paspoort of ID kaart staan vermeld. Bij registratie op de conventie moet je je legitimeren en als de gegevens van jouw pas niet overeenkomen met de gegevens van je ID, dan kom je er niet in. Dus vul te allen tijde de naam in exact zoals hij vermeld staat op je paspoort. Vul ook de juiste geboortedatum en een juist email adres in. Geboorte datum eerst dag, dan maand en dan jaar.
Je tijdelijke e-ticket wordt naar je email gestuurd, dus controleer deze goed!

Pas kopen voor vrienden

Als je samen met een vriendin wilt gaan en jullie willen naast elkaar zitten, is het het beste als één iemand alle passen koopt. Zo weet je zeker dat deze passen opeenvolgende nummers hebben. Je kan ook beide tegelijkertijd online zijn en het net na elkaar kopen, maar dat is lastiger timen.
LET OP: Als je passen koopt voor meerdere personen, vul dan bij elk pas de gegevens in van de persoon die de pas gaat gebruiken. Dit moeten de gegevens zijn zoals ze op het paspoort of ID van je vriend(in) staan vermeld. Vraag deze gegevens dus goed na. Gebruik niet meerdere keren je eigen gegevens! Degene die de pas koopt krijgt alle e-tickets, degene voor wie de pas bedoeld is krijgt alleen zijn eigen e-tickets.

Passen kopen in termijnen.

Je kunt je pas ook in termijnen betalen.
Kies dan voor de juiste pas en de juiste termijn.
Dus je begint met part 1, die betaal je eerst. Dan part 2 en dan pas part 3.
Let er goed op, dat je telkens de juiste termijn kiest die bij de pas hoort die je wilt of die je al hebt gekocht.
Part 1 moet worden besteld en betaald voor 1 april 2018
(Na deze datum is deze optie niet meer beschikbaar)
Part 2 moet worden besteld en betaald voor 1 mei 2018
(Na deze datum is deze optie niet meer beschikbaar)
Part 3 moet worden besteld en betaald voor 1 juni 2018
(Na deze datum is deze optie niet meer beschikbaar)
De termijnen moeten allemaal voldaan zijn voor 1 juni 2018.
Je krijgt je e-ticket pas na betaling van het laatste termijn.

LET OP! Het is pas na het betalen van part 2 mogelijk om tickets voor extra activiteiten te kopen.
Als je je termijn betalingen niet allemaal nakomt, krijg je geen pas.
Als je te laat bent met het bestellen en betalen van je parts dan loop je het risico om een boete te krijgen of je kan je pas niet meer afbetalen.
Termijnen of tickets voor extra activiteiten die al betaald zijn worden ook niet terug gestort.
Voor de part passen geldt ook gewoon de regel dat ze wel binnen 10 dagen betaald moeten zijn na aankoop, anders worden ze geannuleerd.

Extra activiteiten.

Als je tickets voor extra activiteiten koopt met de acteurs, zoals bijvoorbeeld photo ops of meet & greets, koppel deze dan aan de juiste pas. Geef dus de gegevens op van degene voor wie ze bedoeld zijn.

Betalen
Je kunt in onze webshop op verschillende manieren betalen. Onder andere met Ideal, credit card en bank overboeking. Sommige payment providers brengen extra kosten met zich mee, dus let daar op. Als je voor bank overboeking kiest, is het je eigen verantwoordelijkheid om het geld zelf via de bank over te maken en zal je je e-ticket en pasnummer pas ontvangen als de betaling is geaccepteerd. De gegevens waarnaar je het geld moet overmaken komen in je scherm te staan. Je krijgt hiervan niet standaard een email, dus bewaar deze gegevens goed. Als je je product niet binnen 10 dagen betaald hebt, wordt je bestelling geannuleerd en zul je weer opnieuw een pas moeten kiezen en bestellen.

Vragen

Mocht er iets niet duidelijk zijn of iets toch onverhoopt misgaan, neem dan contact met ons op via email confirmation@theconfactory.com
We proberen hier dan zo snel mogelijk op terug te komen. Hou er rekening mee dat dit 2 weken kan duren.