2020

Wolfcon

Photo ops, panels, signing sessions and meet & greets with your favourite Teen Wolf actors

2020

Wolfcon

Photo ops, panels, signing sessions and meet & greets with your favourite Teen Wolf actors

Adelaide Kane will join us in Amsterdam

WOLFCON NEWS We are very happy to announce Adelaide Kane as our sixt guest for Wolfcon IV. In Teen Wolf she played the part of Cora Hale in season 3, but you may also know her as Queen Mary from Reign and from her role in Once Upon a Time. She’s really looking forward to meet all of you! You Continue Reading

WolfCON

WolfCon is een conventie voor de fans van de serie Teen Wolf.
Tijdens dit event zijn er verschillende activiteiten die je kunt doen met de acteurs die aanwezig zijn.
Hieronder vind je een kort overzicht van de belangrijkste activiteiten.
Meer informatie en de verschillende prijzen vind je voor elke activiteit apart.

Panels

De panels vinden altijd plaats in de grootste zaal van de conventie.
De ruimte is opgedeeld in verschillende zones en je pas bepaalt in welke zone en op welke plaats je hoort te zitten.
De acteurs zullen in verschillende combinaties op het podium komen om met het aanwezige publiek te praten en het publiek krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen aan de acteurs.
De panels zijn inbegrepen bij je pas en je hoeft hier dus niet los een ticket voor te kopen.

Autograph ops / Signeersessies

De signeersessies zijn perfect om face to face een gesprekje aan te gaan met de acteurs van je favoriete serie en ze eventueel een cadeautje te geven als je dat graag wilt.
Daarnaast zitten ze daar uiteraard om iets voor je te signeren.
Onthou dat je alleen maar officiële producten van de serie of van The Con Factory of WolfCON mag laten signeren (deze zijn ook te koop op de conventie).

Photo ops /photo shoot

Hier kun je een foto met je favoriete acteurs laten maken door één van onze conventie fotografen in een professionele studio. De foto’s die gemaakt zijn zullen op de conventie uitgeprint worden, zodat je ze aan het einde meteen mee naar huis kunt nemen en aan iedereen kan laten zien.

photo shoot (exclusive Con factory activiteit)

Hier kun je een foto met je favoriete acteur (s) laten maken door één van onze conventie fotografen in een professionele studio. De foto’s die gemaakt zijn zullen op de conventie uitgeprint worden zodat je ze aan het einde meteen mee naar huis kunt nemen en aan iedereen kan laten zien. Het speciale aan een photo shoot is dat je net wat langer de tijd krijgt en verschillende achtergronden krijgt waar je uit kunt kiezen. Een photo shoot bestaat uit 3 foto’s.

Pick a Pack

Pick je pack.

Meeting Rooms

In de meeting rooms kun je met je favoriete acteur in een intiem gezelschap praten. In een meeting room worden maximaal 20 fans toegelaten, zodat je met een kleine groep bent en allemaal genoeg tijd hebt om je favoriete acteur wat beter te leren kennen.

Exclusive Meeting Rooms (exclusive Con factory activiteit)

In een exclusive meeting room heb je nog meer privacy om rustig met je favoriete acteur te praten.

Mystery en surprise activiteiten

In een Mystery meet weet je niet precies wat je gaat doen maar deze zijn wel heel speciaal en limited. Meestal zijn ze ook wat langer dan de normale meetingrooms.
Surprise Ops daarbij is degene met wie je de op doet nog een surprise.
Een van onze Mystery activiteiten die we voor Wolfcon 1 gepland hadden was b.v een soort van moordmystery escape hunt, het kan dus werkelijk alles zijn, zolang de acteurs er open voor staan.
(Denk aan b.v een meetingroom met meerdere acteurs, een workshop van acteurs, Singstar/karoake met acteurs, escaperoom, pubquiz, murder mystery game, selfies maken met, music sessie, film kijken met, etc etc)

Raffles

Raffles zijn speciale loterijen voor alle conventie bezoekers. Je mag hier alleen maar aan mee doen als je een pas hebt en je kunt prachtige prijzen winnen.
Je kunt je raffle tickets kopen tijdens de conventie en de uitreikingen zullen ook tijdens de conventie plaatsvinden. Zeker de moeite waard om hier aan mee te doen.

Evening entertainment op (surprise exclusive Con Factory activiteit)

Dit is het hoogtepunt van onze conventies en op geen enkele andere Europese conventie kun je dit ervaren.
Onder het genot van een hapje en een drankje zul je je klaar gaan maken voor een spectaculaire avond.
We houden nog even geheim wat dit nu precies inhoudt, maar tijdens dit 3 uur durende event worden je dromen werkelijkheid en zul je de acteurs beter leren kennen dan wie dan ook. Ben jij iemand die wel van een uitdaging houdt en er soms over fantaseert zelf mee te spelen in je favoriete serie? Dan wil je dit zeker niet missen. Het wordt een unieke ervaring die je nergens anders mee zult maken, dat kunnen we je garanderen.
Deze zeer exclusieve op is beschikbaar voor maar een beperkt aantal mensen en kun je alleen maar kopen als je al een pas hebt voor onze conventie.

Evening activity (cocktail party)

Dit is een grote meet & greet waarbij je met de acteurs die aanwezig zullen zijn kunt praten onder het genot van een drankje. Vaak spelen we spelletjes.

Meer activiteiten volgen.

*Deze activiteiten kunnen (gedeeltelijk) aangepast of afgelast worden voor redenen die buiten onze macht zijn.