2020

Wolfcon

Photo ops, panels, signing sessions and meet & greets with your favourite Teen Wolf actors

2020

Wolfcon

Photo ops, panels, signing sessions and meet & greets with your favourite Teen Wolf actors

Adelaide Kane will join us in Amsterdam

WOLFCON NEWS We are very happy to announce Adelaide Kane as our sixt guest for Wolfcon IV. In Teen Wolf she played the part of Cora Hale in season 3, but you may also know her as Queen Mary from Reign and from her role in Once Upon a Time. She’s really looking forward to meet all of you! You Continue Reading

 

Official schedule will be available at the convention:

Vrijdag*

REGISTRATION FRIDAY 27 July 2018.
Registration will be in between 16.00-20.00.

Vip passes ✖️Registration 16.00-17.00

Pack passes ✖️Registration 16.00-18.00

Pup passes 0-50 ✖️ Registration 16.00-17.00

pups 51- 100 ✖️ Registration 17.00-18.00

Pups 101-500 ✖️ Registration 18.00-20.00

Kom a.u.b niet vroeger om in de rij te gaan staan, dit is onnodig en veroorzaakt problemen voor het hotel, je zal ook weggestuurd worden als je nog niet aan de beurt bent.
Om alles goed en vlot te laten verlopen is het belangrijk dat je de regels een aanwijzingen opvolgt en komt wanneer je aan de beurt bent.
Als je wat later bent dan je tijdsvlak is dat geen probleem, zolang je er maar voor 20.00 bent. Onze staff kan je begeleiden naar de juiste desk.
BELANGRIJK Zoals elk jaar is de registratie op vrijdag voor IEDEREEN met een pas, tenzij je een geldige pdf ticket hebt met toestemming voor een andere dag.
Als je besluit om zonder overleg op een andere dag te komen dan kunnen wij niet garanderen dat er tijd is om je te registreren en loop je dus het risico om (gedeeltes) van het event te missen.
Daarnaast zijn we helaas ook genoodzaakt om extra kosten in rekening te brengen voor de mensen die de regels en het schema niet respecteren.
Hou er rekening mee dat het schema en de regels er niet voor niets zijn, als je je daar niet aan houdt zorgt dit voor problemen voor ons, het event, de andere fans en de acteurs.
We zullen daar dit jaar extra streng op controleren naar aanleiding van de hoeveelheid mensen die vorig jaar zonder toestemming nog op zaterdag kwamen registreren.

Als je bij het persevent aanwezig bent dan mag je eerder registreren als je weg moet voor je registratie tijd.

*** Kom niet eerder dan aangegeven om rijvorming te voorkomen
*** Als je buiten de afgesproken data komt zonder geldige reden hou rekening met adminstratie kosten.

De vrijdag registratie is voor iedereen, je moet daar persoonlijk aanwezig zijn om je pas, polsbandje en extras op te halen (Als dat problemen geeft kun je mailen naar annette@theconfactory.com)
Andere opties zijn bescchikbaar tot 27 june of totdat alle plekken vol zijn.

Zaterdag*

09.00 foyer open, belangrijke mededelingen
09.30-10.30 Opening Ceremonie

laatste panel en activiteiten eindigen meestal zo rond 19.00

20.30 Evening activity ( 2 uur)

Zondag*

09.00 foyer open, belangrijke mededelingen
09.45 Groep Panel aanvang dag

Rond 19.00 zullen de panels en activiteiten ongeveer klaar zijn.

19.30 Aanvang concert Froy (dit duurt ongeveer max 1 uur)

*Dit is een voorlopig programma. Exacte tijden en programma kunnen pas enkele dagen voor de conventie vastgesteld worden.
Activiteiten starten normaal rond 9.30 en zullen duren tot ongeveer 18.00/19.00. Hou er rekening mee dat er ook avond activiteiten kunnen plaatsvinden zoals concerten, feesten en eventueel diners die tot later kunnen duren b.v 22.00 of 23.00. Wij raden altijd aan om tot maandag te blijven.